Бивш футболист и треньор на Левски се съгласи със Стоилов и отсече: Мъри не спира да работи и трябва да продължи в същия дух


Бивш футболист и треньор на Левски се съгласи със Стоилов и отсече: Мъри не спира да работи и трябва да продължи в същия дух
Снимка: Levski.bg

10068 0

Бившият футболист и треньор на Левски Ангел Станков даде интервю пред "Topsport", в което се съгласи със Станимир Стоилов, че лошият терен на стадион "Ивайло" във Велико Търново е една от причините за загубата от Черно море при рестартирането на Първа лига:

"Разбира се, че им се отразява. В Дубай играха на хубави терени. Условията там са по-добри, треньорският щаб можеше да изпробва различни тактически варианти, докато тук излизаш на мокри, заснежени терени, което също се отразява. Може би не успяха да се приспособят към времето в България, но е важното, че издържаха физически. Все пак цял месец прекраха в топлата страна. Убеден съм, че в следващите мачове Левски ще покаже по-добра игра", изрази увереност 64-годишният Станков.

Той бе попитан и дали е бил изненадан от провала на сделката с "Юнайтед Груп":

"Неприятно е, разбира се. Хубаво е, че ръководството търси възможности, защото само привържениците да помагат, не е достатъчно. Дано се намери човек, който да бъде основен спонсор. Публиката винаги ще бъде добър помощник, но не е способна да издържа клуба за постоянно. Може да се случи, ако един милион души дадат по 100 лева и така да се финансира отборът. Това обаче е трудно да се направи", констатира бившият нападател на "сините".

На въпрос какво трябва да предприеме Станимир Стоилов, за да се подобрят резултатите на Левски, Ангел Станков отговори така:

"Това, което направи през пролетта, когато вдигнахме Купата на България. Трудно се гради отбор, в Дубай не успяхме да изиграем повече срещи, а това неминуемо ни се отрази и ще се усеща в следващите 2-3 мача, тъй като няма необходимия ритъм. Липсва синхрон между футболистите, но аз съм сигурен, че това ще се промени. Мъри не спира да работи и трябва да продължи в същия дух", категоричен бе бившият наставник на Левски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш футболист на ЦСКА за Левски: Две-три бързи крачки водят до една голяма назад, стъпките не могат да се прескачат!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички