Станимир Стоилов и фенове на Левски почетоха паметта на Апостола (СНИМКИ)


Станимир Стоилов и фенове на Левски почетоха паметта на Апостола (СНИМКИ)
Снимка: ПФК Левски/Facebook

1769 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов и привърженици на клуба почетоха паметта на Апостола.  Днес се навършват 150 години от трагичната гибел на Васил Левски.

В 12:00 часа Мъри оглави символичното "синьо" шествие, организирано от Сдружението "Левски на левскарите". То стартира от Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", като изминаха разстоянието до паметника на Апостола на свободата в парк "Герена". Там те поднесоха венци и цветя и запазиха минута мълчание в памет на великия син на България и патрон на любимия им отбор.

По-рано от Левски излязоха с публикация в официалната страница на клуба и социалните мрежи по повод годишнината от кончината на Дякона. Освен това съобщиха, че в неделя, 19 февруари, от клуба ще поднесат цветя пред паметника на Васил Левски в центъра на София.

"Ръководството, ветерани, юноши от школата на „ПФК Левски“ и привърженици ще поднесат цветя и венци пред паметника на Васил Левски по случай 150-та годишнина от обесването му в неделя, 19 февруари, от 12:00 часа", написаха "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички