Боримиров каза как Левски ще си помогне финансово и ще се превърне в апетитна хапка за големите корпорации


Боримиров каза как Левски ще си помогне финансово и ще се превърне в апетитна хапка за големите корпорации
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1484 0

Легендата на Левски Даниел Боримиров, който е председател на УС на клуба, коментира представянето на отбора в първенството и Европа. Той не подмина и темата за финансовата ситуация на „Герена“.

Предвид мачовете, които изиграхме през пролетния дял от шампионата, очаквах такъв старт на сезона, защото виждам работата на целия треньорски екип и на цялото ръководство. Всичко това не е случайно, всичко това е целенасочено и се радвам, че нещата се получават и самият клуб върви във възходяща линия“, коментира Боримиров в интервю пред колегите от „Dsport“.

Предвид финансовата ситуация в клуба, предпочитаме да правим малки крачки, но крачки, които да са градивни и Левски да се стабилизира финансово“, подчерта той.

Мисля, че треньорският екип, най-вече в лицето на Станимир Стоилов, знае най-добре как трябва да излезе отборът в реванша с Хамрун. Мисля, че и самите футболисти осъзнават колко важен мач предстои. Направихме първата крачка и мисля, че с помощта на публиката ще направим и следващата крачка да продължим напред“, отсече шефът.

Вярваме, че европейските клубни турнири могат да помогнат финансово на клуба и затова сме се устремили натам. Мисля, че всеки един в клуба осъзнава, че едно наше класиране в групите би помогнало във финансово отношение“, категоричен е той.

Към момента това са ни възможностите и вървим по този път. Нашите млади футболисти трябва във всяка една тренировка да влагат максимума, за да могат да растат. Хубавото е, че в отбора има някои опитни футболисти, които имат международни мачове зад гърба и те са хората, които трябва да поведат останалите. Две трети от футболистите не са играли евротурнири“, подчерта той.

Радващо е, че всички хора в клуба с работата си, най-вече екипът на Станимир Стоилов с начина по който преобрази отбора, успя да върне нашия 12-и играч на стадиона. Смятам, че с всеки изминал ден, седмица и месец трябва да израстваме и да сме апетитна хапка за хората и големите корпорации“, завърши Боримиров.

А ето в какъв голям скандал се забърка съдията на мача Левски – Хамрун Спартанс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец без билет влиза в сблъсък с кондуктор

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички