Станимир Стоилов: Левски ще взима само чужденци, а относно Божидар Краев...


Станимир Стоилов: Левски ще взима само чужденци, а относно Божидар Краев...
Снимка: LAP.bg

2643 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю пред "БТВ", в което конкретизира трансферните планове на отбора през зимата и даде отговор на въпрос за по-големия брат на Андриан Краев - Божидар Краев, за когото наскоро се появиха слухове, че може да се завърне в България:

"При всички положения Левски ще се ориентира първо към пазар, който можем да си позволим като финансово естество. Пазар със свободни агенти, които могат да вдигнат нивото – без значение дали е бразилски или от друга държава. Към българския пазар при всички случаи няма да се обръщаме", поясни Стоилов.

"Сините" вече обявиха трансфера на шведския централен бранител Ноа Сонко Сундберг, а левият бек Вендерсон де Фрейтас Соарес - Цунами, се очаква да пристигне в България до края на месеца, заедно с нападателя Велтон Фелипе Парагуа де Мело, с когото са съотборници в Ботафого ПБ...

"Това е категоричното ми мнение", продължи Мъри. "Оттук нататък, ако са български играчи, ще развиваме моите млади футболисти, които са в отбора на по 16-17 години. Няма нужда да обикалям България, след като виждам долу-горе какво е нивото".

Относно появилите се информации за Божидар Краев, наставникът на Левски бе категоричен:

"Краев трябва да си прецени дали иска да прави крачката към Левски. Насила никого няма да молим. Практиката да молим някой да играе или да подпише с Левски я заключихме преди два месеца".

В последните дни на "Герена" започна процес по масово подновяване на договори на играчи, като интересното в случая е, че всеки един от тях е със срок до лятото на 2024 година!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички