Минал през Левски перуански бунтар реши да спре с футбола на... 28 години


Минал през Левски перуански бунтар реши да спре с футбола на... 28 години

1267 0

В последното десетилетие през стадион "Георги Аспарухов" минаха стотици чуждестранни играчи, които не се задържаха дълго, тъй като не вършеха и кой знае колко работа в Левски. "Сините" фенове със сигурност вече са забравили поне половината имена, които играеха в любимия им отбор през този период от време, а едно от тях е това на перуанеца Хеан Деса.

Той бе част от тима през сезон 2016/17 и играеше на позицията дясно крило, но заради крайно несериозното си отношение към работата, бе уволнен дисциплинарно в началото на 2017 година. След България, известно време Деса не си намери нов отбор, но в крайна сметка се завърна в Перу и игра за 3-4 клуба, преди днес да обяви окончателното си решение, че спира с футбола на едва 28 години...

"Преди всичко искам да благодаря на семейството си за подкрепата, на моята половинка и на клубовете, които се интересуваха от мен. Исках да оставя това съобщение тук, за да ви информирам, че решението ми е да не играя повече футбол. Благодаря за всичко, топчице, ти беше моето всичко, ще ми липсваш. Благодаря за всичко, Господи", написа вече бившият футболист в социалните мрежи.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички