Ясно е от колко точно пари се е отказал Симеон Славчев след престоя си в Левски


Ясно е от колко точно пари се е отказал Симеон Славчев след престоя си в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2136 0

След като през вчерашния 17 ноември стана ясно, че Симеон Славчев е опростил много голяма сума пари на Левски и окончателно се разделя с клуба, сега излезе информация и за това какъв точно е нейният размер и показва от какво се е отказал халфът в името на финансовата стабилност на "Герена".

В интервю 28-годишният футболист бе заявил, че голяма част от българите биха определили тези пари като "много голяма сума", но бе категоричен, че точната цифра няма да излезе от неговата уста и ако шефовете на стадион "Георги Аспарухов" искат да я кажат, могат да го направят свободно...

Междувременно пък се появиха твърдения, че Славчев вече знае къде ще продължи кариерата си и е постигнал договорка с новия си клуб, който се състезава в Първа лига!

В своята кариера Симеон Славчев е играл за отборите на Литекс, Спортинг, Болтън, Аполон, Лехия Гданск, Карабак и Левски и със сигурност е натрупал известна сума зад гърба, но определено му прави чест, че се е отказал от толкова много пари... По информация на "Гонг", става въпрос за 360 000 лева!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички