Божидар Краев се връща в Левски? "Сините" го искат под наем до края на сезона!


Божидар Краев се връща в Левски? "Сините" го искат под наем до края на сезона!
Снимка: БГНЕС

2724 0

Преди няколко месеца се заговори, че Левски ще се опита да върне Божидар Краев на "Герена", но тогава до трансфер не се стигна. По информация на "Мач Телеграф", през месец януари 2022 г. "сините" ще се опитат отново да вземат офанзивния футболист, макар и само под наем.

24-годишният Краев започна да играе в първия отбор на Левски през сезон 2014/15, а три години по-късно бе продаден на Мидтиланд. Последваха и два престоя в португалското първенство с екипите на Жил Висенте и Фамаликао...

Понастоящем по-големият брат на Андриан Краев е в датския отбор, но за последно участва в негова среща на 22 септември, когато влезе на смяна в мач за Купата на страната.

Изданието посочва, че идеята на Наско Сираков и Станимир Стоилов ще бъде Божидар Краев да се върне на "Георги Аспарухов" поне до лятото, а ако двете страни са доволни от крайния резултат, той да бъде откупен изцяло. На този етап самият футболист не бил много навит да се връща в България, но алтернативата да търка резервната скамейка в Мидтиланд със сигурност не е по-добра...

В събота (13 ноември) Андриан Краев игра едно полувреме в контролата срещу Пирин Благоевград, но получи удар и бе заменен принудително на почивката!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички