Дребни проблеми в Левски - трима не тренираха преди мача с Ботев Враца


Дребни проблеми в Левски - трима не тренираха преди мача с Ботев Враца
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1413 0

В идния понеделник (22.11.) Левски ще посрещне Ботев Враца в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Двубоят ще стартира в 17:30 ч., а вече са в продажба и билетите за срещата на стадион "Георги Аспарухов".

В днешната тренировка на отбора, която започна в 15:00 ч. трима футболисти не взеха участие! Това бяха нападателят Билал Бари и защитниците Драган Михайлович и Христос Шелис. 

Първият от тях има лека контузия, но според "Дспорт" ще бъде на линия за мача срещу врачани, докато кипърският централен бранител е получил малка почивка, тъй като късно снощи се е завърнал в България заради ангажиментите си с националния отбор на Кипър до 21 години.

На този етап не се съобщава каква е причината крайният защитник Михайлович да не тренира, но хубавата новина в "сините" редици е, че Патрик Галчев и Иван Горанов са напълно здрави и ще могат да играят срещу Ботев Враца!

По-рано днес пък се заговори, че на "Герена" чакат млад бразилски футболист, който попада в профила, зададен от Станимир Стоилов.

Левски е на 9-о място в първенството с актив от 17 точки, докато "зелените" са предпоследни с 11 пункта. В първата среща между двата тима през лятото (31.07.) Ботев взе трите точки след победа с 2:0. При резултат 1:0 тогава, Борислав Цонев пропусна дузпа...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички