Стана ясно колко от бюджета на Левски може да осигурят продадените билети и карти


Стана ясно колко от бюджета на Левски може да осигурят продадените билети и карти
Снимка: Официален сайт на Левски

786 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че в бъдеще с продажбата на билети и абонаментни карти може да се осигури между 25 и 30% от бюджета на клуба. Колев обяви това на днешната пресконференция, на която стана ясно, че е активирана платформа, чрез която феновете ще могат да си купуват лесно онлайн абонаментни карти.

"От карти и билети бихме могли да осигурим около 30% от бюджета на клуба. Но за това има две задължителни предпоставки. Първата е да продължи продажбата на абонаментни карти със същите темпове, да се подновят повече карти през лятото и да се вдигне посещаемостта. Втората е да намалим бюджета. Тогава ще е реалистично да гоним 25-30%", заяви директорът на "сините".

Колев посочи още, че в момента ръководството води разговори с малки компании, за реклама. Според него, едно богато портфолио от рекламодатели, договорите с които не е нужно да са мащабни, ще е много полезно на клуба, предвид ситуацията. А колко българи изпратиха SMS в помощ на Левски в деня на националния ни празник - Трети март, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички