Колев обяви колко пари бяха събрани от SMS-и на националния празник


Колев обяви колко пари бяха събрани от SMS-и на националния празник
Снимка: Sportlive.bg

1942 0

Левски не е изпълнил заложената си цел за вчерашния празничен ден - Трети март, а именно да събере 1 милион SMS-а в подкрепа на клуба чрез DMS. Въпреки това, подкрепата е доста добра. "Сините" са получили 60 000 SMS-a само във вчерашния ден.

Новината бе обявена от изпълнителния директор на клуба Павел Колев на пресконференция днес. Тя бе дадена съвместно с продуцентите и шоумени Иван Христов и Андрей Арнаудов. Двамата разкриха, че са се отказали от 60 000 лева, които Левски им дължи от периода, когато управлението на клуба бе поето от Иво Тонев. Парите тогава са били дадени под формата на заем.

Колев обяви и съвместно сътрудничество с Иван и Андрей, чиято цел е по-лесно разпространение на абонаментните карти сред "сините" фенове. Това ще се случва с помощта на онлайн платформата "Урболат" и мобилно приложение. Така привържениците ще могат по-лесно да се сдобият с абонаментни карти. Почитателите на Левски могат да помогнат на любимия си клуб като изпратят текстово съобщение на латиница: DMS LEVSKI на номер 17 777. Цената на SMS e 1 лев, като не се начислява ДДС. А какви са постъпленията от фенската помощ за февруари вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички