Хубчев може да смени стратегията в Левски за Лудогорец


Хубчев може да смени стратегията в Левски за Лудогорец
Снимка: БГНЕС

3998 0

Левски може да предприеме нова стратегия за мача с Лудогорец от четвъртфиналите на турнира за Купата на България. Причината е играта в офанзивен план срещу Славия.

За четвъртък се обмисля дефанзивна постройка. Този път няма да има експерименти както досега, пише „Тема спорт“. Петър Хубчев по всяка вероятност ще заложи на един чист нападател, а не както бе в първия кръг с ЦСКА, нито един и със Славия с двама.

На върха на атаката трябва да е Робърта, който се разписа във вратата на белите. Няма да има втори експеримент с поставянето на Станислав Костов на дясното крило.

Бразилецът Паулиньо със сигурност няма да е готов за двубоя срещу Лудогорец в четвъртък, след като получи тежък удар в главата и няма как да се възстанови толкова бързо. Южноамериканецът е твърд титуляр в схемата на Хубчев и това със сигурност е проблем за специалиста.

С контузии при „сините“ още са Симеон Славчев, Николай Михайлов и Филипе Нашименто. Дени Алар, който в неделя получи червен картон, бе наказан вчера от ДК на БФС за три мача. Двубоят с Лудогорец пропуска и Мартин Райнов, който бе санкциониран за една среща заради получения срещу Славия пети жълт картон от началото на сезона. Междувременно от Левски имат специална кампания в днешния ден - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички