ВИДЕО: Специалната кампания на Левски за 3 март - над 1 млн. смс-а


ВИДЕО: Специалната кампания на Левски за 3 март - над 1 млн. смс-а

1034 0

Днес е поредната специална кампания, организирана в помощ на Левски. Целта на "сините" е в днешния ден да се съберат над 1 млн. смс-а, нещо без аналог в световен мащаб. В понеделник от "Герена" обявиха и финансови отчет аз месец февруари, който показа, че за около 20 дни привържениците са събрали 1 млн. лева.

"3 март! Да помогнеш на "Левски" с едно просто действие от телефона си. Безценно! Кампания без аналог в световен мащаб с цел един милион SMS-а в един ден, за една кауза - голямата ни любов – „Левски“!

Нека на днешната светла дата всяко синьо сърце постигне своя идеал, запазвайки жива, свободна и независима, вековната институция, голямата любов на поколения, болката и радостта на милиони - футболен клуб „Левски“!

Mожете да подкрепите ПФК „Левски“ чрез SMS с текст на латиница DMS LEVSKI на номер 17 777. Цената на SMS e 1 лев, като не се начислява ДДС. Можете да направите абонамент за SMS дарение, като отговорите с "DA" след като получите потвърждение за Вашето дарение", написаха "сините" на сайта си.

А кой ще ръководи дербито между Левски и Лудогорец за Купата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Радослав Цонев - един чист неизказан талант, лъв и бомбаджия в Италия

  В последните 4 години полузащитникът Радослав Цонев кръстосва италианските терени и, тъй като игра...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама