Колев: Ако нищо не се промени, по-добре коронавирусът да се разпространи и да няма мач с Лудогорец


Колев: Ако нищо не се промени, по-добре коронавирусът да се разпространи и да няма мач с Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

3747 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе крайно разочарован от представянето на отбора срещу Славия и загубата с 1:2. Колев бе категоричен, че подобно поведение не отива на "синята" фланелка и отборът не отговаря по подходящ начин на феновете за тяхната подкрепа.

Той дори шеговито заяви, че с оглед на предстоящия мач с Лудогорец е по-добре коронавирусът да се разпространи, за да няма мач.Срещата е в четвъртък от 19 часа на стадион "Георги Аспарухов". Заслужено загубихме, загубихме даже с добър резултат на фона на това, което показахме. Честитя победата на Славия, мисля, че бяхме надиграни.Това не мога да ви ка жа, питайте треньорите. Ако не успее да го промени, само може да стискаме палци коронавирусът да се разпространи и да няма мач", заяви Колев след двубоя.

„Този отбор имаше достатъчно време да усети атмосферата в левскарската общност, той не го направи, не реагира по никакъв начин. Това поведение днес не знам как да го коментирам, то не отива на клуб като Левски, не отива на синята фланелка. Похвалите са изцяло за публиката, която и днес дойде – 7-8 хиляди на такъв мач. Играта не знам, аз не мисля, че не са искали да играят добре. Играеш толкова добре, колкото ти позволи съперника. Трябва да похвалим отново Славия". 

"В последните години мисля, че го виждате и вие, в момент, в който публиката повярва в отбора на Левски и играе важен мач, се срива. Повтаря се всяка пролет. Публиката помага на отбора. Въпросът е, че в ситуация, в която има някакви трудности в клуба и мачът е важен, нещо се случва в този отбор и той се пречупва, това виждам аз“, допълни Колев.

"В такава трудна ситуация си личи кой има характер да бъде футболист на Левски. Аз и да не ви говоря за напрежение, вие ще го създадете заради липсата на резултати. Един треньор като не може да спечели три мача, сигурно е под напрежение. Аз говорих с треньорите, опитваме се да анализираме причините". А какво бе обяснението на Петър Хубчев за загубата от Славия - вижте в този материал

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички