Спешна среща на „Герена“ - Станимир Стоилов е говорил с ключови хора в Левски


Спешна среща на „Герена“ - Станимир Стоилов е говорил с ключови хора в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8398 0

Събитията на „Герена“ в края на работната седмица са били динамични още в ранните часове на петъчния ден. Както SportLive.bg ви съобщи в четвъртък, предводителят на Левски - Станимир Стоилов, е взел участие в Управителния съвет, организиран тези дни, заради което не е водил едно от тренировъчните занимания на първия отбор.

Стоилов е искал да изясни събитията от финансов характер в клуба с шефовете на „сините“, както и основния спонсор към този момент.

По време на срещата тонът се е вдигнал между страните поради различия в разбиранията на нещата, а на 18-и февруари (петък) Стоилов е провел нова среща със собственика на генералния спонсор на клуба, разбра нашата медия.

На нея роденият в Хасково специалист е изискал да се заплати възможно най-скоро една заплата на футболистите на клуба, тъй като в този момент те са с две назад, докато Стоилов не желае играчите да остават без пари, тъй като желанието му е да има изисквания към тях.

Пари по сметките на футболистите в Левски влязоха по време на лагера им в Турция, но тази заплата отново беше закъсняла.

Мъри лично е изискал да има финансово спокойствие сред играчите му, тъй като това беше и едно от основните изисквания на треньора да направи повторно завръщане на „Георги Аспарухов“ през есента на 2021-а година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички