Еуфория на "Герена": Левски се подсилва с мечтан футболист през лятото?


Еуфория на "Герена": Левски се подсилва с мечтан футболист през лятото?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6700 0

Българският гранд Левски ще бъде сериозно подсилен след края на настоящия сезон 2021/22 или поне така твърди "Тема Спорт" в днешния 17 февруари.

Изданието пише, че бившият национал и капитан на България - Ивелин Попов, е постигнал договорка със "синьото" ръководство и от лятото ще заиграе на стадион "Георги Аспарухов"!

34-годишният юноша на Левски има договор с руския Сочи, който изтича в края на кампанията и със сигурност няма да бъде подновен. За интерес към Попов от страна на българския клуб се заговори още в началото на годината, но тогава развитие не последва.

Споменава се още, че атакуващият полузащитник ще акостира на "Герена" като свободен агент, след като е провел среща с ръководството на 26-кратните шампиони, на която е била постигната договорка. Самият Ивелин Попов пък изразил голямото си желание да се завърне в Левски и да завърши кариерата си в Първа лига!

Бившият капитан на "лъвовете" е играл за редица отбори в своята кариера - Литекс, Спартак Москва, Кубан Краснодар, Газиантеп, Ростов, Рубин Казан и Сочи. До момента е натрупал общо 444 мача, в които е вкарал 93 гола и е раздал още 71 асистенции. С фланелката на България Попов има 90 срещи и 16 попадения!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички