Мълниеносно: Феновете изпълниха месечната цел на "Левски е вечен" за седмица


Мълниеносно: Феновете изпълниха месечната цел на "Левски е вечен" за седмица
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI (Фейсбук)

1648 0

Феновете на Левски изумиха със своята активност и съпричастност към клуба с кампанията "Левски е вечен". За една седмица те събраха почти цялата сума, заложена като месечна цел на инициативата, а именно - 150 000 лева. До днес по различните канали за помощ към клуба са събрани 145 432,87 лв., обявиха от "Герена".

"Само една седмица, а вече сме на една крачка от първоначалната цел! 145 432,87 лева общо от началото на кампанията „Левски е вечен“! И всичко това в седмицата преди същинското начало на полусезона. А още тази събота предстои домакинство на Герена! Новата цел пред нас е 300 000 лева до края на февруари.

„Левскар да си, братко, е чест!“

Ето и отчет по отделните пера за първите осем дни:

Виртуални билети 38 430,00 лв.

Магазин 42 574,85 лв.

Дарения 35 014,42 лв.

Членски карти 14 398,60 лв.

Абонаментни карти 15 015,00 лв.

Пълният отчет до момента ще откриете на сайта на кампанията https://vechen.levski.bg", написаха "сините" на страницата си във Фейсбук.

От клуба припомниха, че в събота Левски започва участието си в пролетния дял на полусезона с домакинство на Локомотив (Пловдив). Те посочиха къде онлайн може феновете да си купят билети за мача (ТУК) и ги приканиха, ако не могат да присъстват, да си купят виртуални пропуски (ТУК).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички