Александър Тунчев прогнозира трудна визита на Левски, ново попълнение до последно ще е под въпрос


Александър Тунчев прогнозира трудна визита на Левски, ново попълнение до последно ще е под въпрос
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1235 0

Около 48 часа преди сблъсъка с Левски, старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев даде интервю пред "Dsport", в което сподели впечатленията си от зимната подготовка на "смърфовете", очакванията си за гостуването на "сините" и дали новото попълнение Преслав Боруков ще дебютира в събота:

"Поработихме доста здраво през зимната пауза. Това, което ни липсваше е контролите, които изиграхме, да бъдат на малко по-добри терени, за да изчистим нещата, които искаме и да изглеждаме по начина, по който искаме. За съжаление, не успяхме да го направим по най-добрия начин. Мисля, че физически сме добре и се надявам в събота да го покажем", започна той.

"Със сигурност Локомотив ще бъде по-различен през втория полусезон. Както знаете, Георги Минчев ни напусна. Взехме на негово място Преслав Боруков, но за съжаление не е напълно готов, защото не е водил нормална подготовка. Със сигурност ще му трябва време, за да влезе в игрови ритъм. Мога да кажа, че засилихме лявава част с привличането на Александър Василев".

"Надявам се отборът да изглежда по-добре отколкото през първия дял на първенството. Ще решим в последния момент дали Боруков ще играе срещу Левски. Необходимо му е време, за да навлезе във формата, в която сме го виждали", разкри наставникът на Локо, след което коментира изявите на Левски под ръководството на Станимир Стоилов:

"Със сигурност Левски се развива добре под ръководството на Станимир Стоилов. В контролите, които изиграха, показаха една агресия. Те вървят нагоре и за нас ще бъде много труден мач".

Двубоят е идната събота, 19 февруари, от 15:00 ч. на "Георги Аспарухов". Домакините се стягат за много публика, а преди мача ще бъде организирано шествие от паметника на Васил Левски до стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички