Левски с нова офанзива, "сините" не се отказват от футболист на Берое?


Левски с нова офанзива, "сините" не се отказват от футболист на Берое?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2320 0

Столичният гранд Левски не се е отказал от идеята да привлече в своите редици полузащитника на Берое - Илиян Стефанов, информира "Котаспорт".

Не за пръв път се споменава за интерес от "Герена" към този футболист, но по-рано до сделка не се стигна, тъй като ръководството на "сините" не желаеше да плаща трансферна сума, а клубът на Петър Хубчев, резонно, не искаше да се разделя със Стефанов без пари...

Според новите информации, лично старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е водел разговори с отговорните фактори в Берое и през последните десет дена е опитал да ги убеди да пуснат халфа на стадион "Георги Аспарухов".

На този етап не е сигурно дали ще се стигне до съгласие между двете страни, но Илиян Стефанов няма право да разтрогва договора си със "зелените", тъй като всички дължими суми са му изплатени. Единственият вариант е "сините" да платят финансова компенсация в размер на три месечни заплати, но финансовото положение в София не е цветущо!

От друга страна, по-рано се появиха други твърдения, според които Станимир Стоилов ще се сдобие с мечтан футболист през лятото (подробности четете във връзката).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички