Славчев след случващото се в Левски: Ще пребъдем!


Славчев след случващото се в Левски: Ще пребъдем!
Снимка: Официален сайт на Левски

1373 0

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев призна, че карантината е възпрепятствала възстановяването му от контузията, която има. Той претърпя лека операция на пръст на десния си крак. След витуалните двубои за Купата на България между Левски и Локо Пловдив, Славчев даде своето мнение за случващото се при "сините".

"Ситуацията е лоша, защото тази карантина възпрепятства много от възстановяването ми. Доктори, процедури, тренировки, съвсем друго е, когато можеш да тренираш и да се възстановиш с професионалисти, с хора, които разбират. Направил съм необходимото и се надявам всичко да е наред и да започна да тренирам. Едно е фитнес и бягане, а друго е реалния футбол. Силно се надявам всичко да е наред и да съм от полза на отбора", сподели Славчев.

"Искам да отправя призив към всички - Бъдете здрави, спокойни и да се надяваме всичко да мине добре. А също така и към левскарската общност. Нека бъдем спокойни и наистина единни, за да покажем какво е Левски и идеалите на този клуб. Ще пребъдем", допълни халфът на "сините". Наскоро халфът разказа и колко лесно е било за него да вземе решението да премине в "синия" клуб - ето неговия разказ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички