В Хърватия: "Проклятието Хайдук" застигна и Левски


В Хърватия: "Проклятието Хайдук" застигна и Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1677 0

Хърватската спортна медия slobodnadalmacija.hr обърна внимание на тежката финансова ситуация в Левски, като сложи свой доста любопитен акцент на случващото се. Според изданието "Проклятието на Хайдук" е застигнало "синия" клуб, като се посочва, че отборите, изправили се срещу Хайдук Сплит в евротурнирите през последните няколко години са прокълнати.

"От България пристигнаха новини, че Левски е на прага на фалит. Подобен филм наблюдавахме преди месец и половина, но тогава в главната роля бе словашкият Жилина. Андерлехт и Шалке също са във финансова криза... Всички те, без да взимаме под внимание финансовите проблеми, които се получиха заради пандемията от коронавирус, навремето се изправиха срещу Хайдук в евротурнирите", пише хърватското издание. Левски игра срещу Хайдук Сплит в Лига Европа през 2017 година. Тогава хърватите отстраниха столичани след общ резултат 3:1.

"Сякаш сюжета на филма "Проклятието Хайдук" е по-продължителен от този на "Хелоуин" и "Петък 13" взети заедно. Бездната ще погълне всеки, който се докосне до Хайдук в Европа. Много европейски съперници на „белите“ през последните години бяха извадени в третите нива на местните шампионати...С пандемията от коронавирус сякаш това проклятие дори е настъпило педала на газта", се допълва. А какво заяви Васил Божков относно акциите на Левски и склонен ли е да ги даде - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички