Симеонов към Божков: Ще бъде върнат при това управление и то с белезници


Симеонов към Божков: Ще бъде върнат при това управление и то с белезници
Снимка: БГНЕС

5388 0

Валери Симеонов отговори също на интервюто на собственика на Левски Васил Божков пред bTV, в което поиска оставката на финансовия министър Владислав Горанов. "Обилното и напоително интервю на Васил Божков бих го приел като една от приказките на Шехерезада, чиято задача е била да оцелее, разказвайки приказки на принца през нощта, за да дойде слънцето и той да не я убие, защото убийствата ги е правил през нощта". Така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ поведението на Васил Божков.

Заместник-председателят на Народното събрание заяви, че Божков "няма да оцелее, но и не мисля, че трябва да се вярва толкова много на неговите думи". Според Симеонов, в името на своето спасяване, той е готов не само да скъса опашката си като гущер, а и да лъже непрекъснато. И допълва, че всеки, който е с такива тежки обвинения - за убийство, изнасилване и финансови злоупотреби, по-малко внимание трябва да се обръща на такъв човек.

"Вие помните ли кой започва войната с Васил Божков - 2018 г., Валери Симеонов", припомни лидерът на НФСБ. Той смята, че се търсят възможности за дестабилизация на държавата. "И когато вчера Васил Божков каза, че ще се върне в България при определени условия, внушавайки, че не го е страх, аз разбирам, че той казва следното: "Ще се върна, когато се смени това управление!", каза Симеонов. И в заключение заяви: "Аз мисля, че той ще се върне при това управление, и то с белезници". А как отговори Горанов относно искането на Левски за кредит от държавата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички