Славчев: Първото нещо, което си помислих след предложението от Левски е "Пътувам"


Славчев: Първото нещо, което си помислих след предложението от Левски е "Пътувам"
Снимка: Официален сайт на Левски

2077 0

Халфът на Левски Симеон Славчев заяви, че не е имал никакви колебания относно това дали премине в "сините" и веднага е знаел какво трябва да направи. Слачев призна, че не е бил готов за игра в първия двубой, който бе срещу ЦСКА. Тогава той влезе, след като Мартин Райнов се контузи и стисна зъби, за да направи своя дебют.

"Първото нещо, което си помислих, когато получих предложението от Левски е "Пътувам!". Това е клубът на сърцето ми и винаги съм мечтал за този трансфер. Надявам се, че ще постигна много успехи тук“, сподели сърцатият халф.

Във видеото, публикувано от клуба той показа и екипа на Левски, като заяви: „Левски, клубът на сърцето ми. Място, където винаги съм желал да бъда. Надявам се да съм успешен там“. Идол на Симеон Славчев е Кристиано Роналдо, а любимите му играчи на Левски са Георги Иванов - Гонзо и Гара Дембеле. Той допълни, че много обича "да преподава" на Плейстейшън и на белот на терасата си. Освен това той сподели, че винаги е получавал съвети за трансферите от Христо Стоичков, включително и за последния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички