Сираков се произнесе за трансферите в Левски - "ще се гради тим, който да е хегемон догодина"


Сираков се произнесе за трансферите в Левски - "ще се гради тим, който да е хегемон догодина"
Снимка: Levski.bg

2804 0

Пред клубната телевизия старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде още едно интервю. След като говори непосредствено след поражението от Ал Кувейт с 2:3, минути след това е говорил и за телевизията на "сините".

Това, което се различава в сравнение със заявеното на терен, е добавената информация за изходящи трансфери. Стоилов е говорил с Наско Сираков и Мило Борисов (представител на основния спонсор на клуба) и те са го уверили, че ще се гради отбор и звездите няма да се разпродават. Целта е догодина този отбор да е хегемон:

"Току-що разговарях и със Сираков и г-н Борисов, собственик на основния спонсор, тука е и г-н Ивков и решението е категорично - Левски няма под никаква форма да си разпродава най-добрите играчи. Левски ще гради отбор и за тази, и за следващата година, който да бъде конкурентоспособен.

Левски няма да продава - казвам още един път. Сираков също е много изнервен от постоянните приказки за трансфери. Няма да продаваме играчи, ще градим отбор, който да бъде хегемон следващата година" - сподели Мъри.

Преди това пък Станимир Стоилов развълнува феновете с отговор за Станислав Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички