Станимир Стоилов ентусиазира феновете с отговор дали Станислав Иванов се завръща


Станимир Стоилов ентусиазира феновете с отговор дали Станислав Иванов се завръща
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2771 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след поражението с 2:3 от Ал Кувейт във втората контрола за отбора в Дубай. Мъри бе запитан и дали "сините" ще привлекат Станислав Иванов, като отговорът му ентусиазира привържениците.

"По принцип наши юноши винаги са добре дошли в клуба. Ако имаме съответствие във финансовите параметри, няма да имаме проблеми. Всеки наш юноша е добре дошъл, особено ако е бил продаван и е носил пари на клуба" - заяви Стоилов.

Така можем да заключим, че носителят на Купата на България има желанието да привлече Иванов, като всичко зависи от това дали двете страни ще постигнат споразумение.

Станимир Стоилов призна още, че има интерес към футболисти на Левски. Предстои обаче да се обсъди дали за клуба е по-добре те да бъдат продадени, или да бъдат задържани.

"Има интерес и към наши играчи, вече целият клуб трябва да реши дали трябва да ги продава, или да ги запазим. Парите са доста сериозни" - сподели Мъри. Освен това Станимир Стоилов призна за футболисти с травми в Левски след последната тренировка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички