Целият ден е "крив" за Левски: Мъри призна за травми от днешната тренировка


Целият ден е "крив" за Левски: Мъри призна за травми от днешната тренировка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2741 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след поражението с 2:3 от шампиона на Кувейт. Ал Кувейт спечели срещата, въпреки че изоставаше с 0:2 на полувремето. Мъри обаче сподели, че не е бил доволен от играчите си и при 2:0 в тяхна полза.

"Общо взето без да гледам резултата, че е негативен - не бях доволен и през първото полувреме, когато водихме с 2:0. Прекалено бавно играем, без достатъчно динамика, без достатъчно скорост. Явно умората ни дойде в повече, а в този момент трябва да се прояви характер. Имахме доста ситуации, които трябва да завършим по-добре. Липсваше ни агресия и динамика, но с оглед на период, в който се намираме, това е оправдание за тези липси. Завършихме тежък период от двуразови тренировки, днес беше последният ден. Ще имаме време да се възстановим и да починем преди втория етап.

Първият мач бе значително по-добър на Марин. При гола му днес имаше грешка на противника. По-важно е отборът да показва по-добра форма, естествено, че с това и Марин ще се подобрява. На този етап новите се стараят, имахме точни идеи и програми кой колко да играе. Тези, които изостават с подготовката, играха по-малко, а тези в по-добро състояние - повече. Ще започнем да избистряме и различни варианти на състава" - започна Стоилов.

"Новите имат желание, стараят се много. Малко трябва да подобрят бързината на мислене, динамиката, както и единоборствата. Трябва да имаме удари - без тях няма голове. Не можахме обаче да завършим положенията по най-добрия начин.

С изключение на днешния ден, в който получихме няколко травми на тренировката, подготовката ни мина при отлични условия, на отлично време, имахме всички запланувани идеи за тренировка. Важно е как ще набираме скорост в контролите занапред" - допълни още той в ефира на "Диема спорт".

Вижте всичко по-важно от контролата Левски - Ал Кувейт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички