Тити Папазов: Ако от тръста заболеят от Covid-19, ще откажат ли респиратор, дарен от Пеевски?


Тити Папазов: Ако от тръста заболеят от Covid-19, ще откажат ли респиратор, дарен от Пеевски?

1803 0

Едни от най-изявените фенове на Левски - председателят на НКП - Степан Хиндлиян, и баскетболният треньор Константин Папазов, защитиха дарението за клуба, направено от депутата Делян Пеевски. Вчера чрез една от фирмите си бизнесменът преведе половин милион лева на "синия" клуб, като това не беше прието еднозначно от обществеността и феновете.

"Левски от много години се управляваше със заеми. От около една година се управлява с дарения. Когато Васил Божков стана силният човек в Левски, фирмите около него погасяваха тези заеми с дарения. Не знам кой може да определя на някого дали може да дарява. Всеки има право да дарява където поиска, колкото поиска. Каква е разликата с тези, които сме получавали преди и които сега?", коментира Хиндлиян пред "Нова телевизия".

"Аз ще бъда по-краен. Добрата страна е, че Левски е място, където всеки може да изрази своето мнение. Тръст "Синя България" има право да си изрази мнението. Но представете си някой от тръст "Синя България" да беше болен от COVID-19 и да има нужда от респиратор – щеше ли да откаже, защото е дарен от Делян Пеевски?", заяви на свой ред Папазов пред същата медия. А как коментира дарението изпълнителният директор на клуба Павел Колев вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички