"Ще паднете от смях, ако разберете тъпия скандал между Пазителя и Ивков": Димитров с разкрития (ВИДЕО)


"Ще паднете от смях, ако разберете тъпия скандал между Пазителя и Ивков": Димитров с разкрития (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7805 0

Известният привърженик на Левски - Петър Димитров, даде изключително подробно и пространно интервю пред Youtube канала Gerena.bg.

Той коментира чрез видео връзка всичко около случващото се на "Герена", какво предстои за "сините" без Станимир Стоилов и не на последно място - обтегнатите отношения между Наско Сираков и Иво Ивков. Именно те бяха сред причините за оттеглянето на хасковския специалист.

Истината за Стоилов от Димитров

"С какви очи ще отидете на Великден, нали сте християни? Ако искате, направете си бутиков отбор, но се махайте! Или ще се съобразявате с левскарите! Не може да го няма Левски. Господин Мило Борисов, вразумете се! Все още не е късно. Убеден съм, че не е късно. Да не ви казвам за какъв тъп скандал става въпрос между Пазителя и Ивков. Ще паднете от смях. Но това е само поводът… Същината е много по-дълбока.

Ненавиждат го Мъри. Ако искате да сте добре, върнете го. Сега ще се налеят пари, вероятно ще се вземе треньор от Испания, но маята ще изчезне пак. Да караш дечица да плачат на „Герена“. Как не ви е срам? Такова чудо не съм виждал. Ако Мъри и неговите хора работят, това момче Стивън Жерард ще ни построи един сектор на „Герена“.

Спрете да си мислите, че сте на Олимп! Нищо не стана от това, което сме си говорили. Ще ли да му вземат акциите? Майко мила… Казах на Лъчо Петров да не се опитват да го работят Мъри Стоилов. Нямаше как да стигнат далеч. На втората минута като рентген ги е прегледал. Още тогава се започна. Направиха точно това, което знаеха, че ще го нервира и ще го накарат да си тръгне. Гот ви е сега, че той реве и му треперят ръцете, но зад него са левскарите. Това не го забравяйте.

Никой няма право да освирква Сектор Б! Той винаги е бил прав“, категоричен бе Петър Димитров пред Gerena.bg.

Вижте коя звезда от "Герена" е под въпрос за дербито между ЦСКА и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички