Топузаков посочи ще му помага ли Мъри за Левски и коя звезда виси за ЦСКА


Топузаков посочи ще му помага ли Мъри за Левски и коя звезда виси за ЦСКА
Снимка: Levski.bg

3791 0

Новият треньор на Левски Елин Топузаков заяви, че се надява да обсъжда неща, свързани с отбора, с бившия вече наставник Станимир Стоилов. Двамата са имали разговор за 'сините" в деня на напускането на Стоилов.

"Към отбора има безрезервна подкрепа благодарение на Станимир Стоилов. Аз съм му ученик, присъствал съм на всички тренировки. Стоилов е направил нещо невероятно и ще се постарая да продължа линията му. Отборът има нужда от подкрепа, това ще правим до деня на мача", заяви Топузаков по време на днешната си пресконференция.

"Успяхме да запазим нормални човешки и професионални отношения със Станимир Стоилов. разговаряхме надълго в деня, в който напусна. Надявам се тепърва да обсъждаме неща, свързани с отбора. Неговите съвети биха били безценни", допълни той.

Треньорът, който няколко пъти досега е поемал на пожар Левски, заяви, че към момента една от звездите на тима - Хосе Кордоба, изпитва проблеми и не е ясно все още дали ще играе в мача с ЦСКА в понеделник. Ето какво още каза за предстоящото дерби Топузаков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички