Шефът на Левски: На една група в тима не им пука и са тук само за заплати


Шефът на Левски: На една група в тима не им пука и са тук само за заплати
Снимка: Официален сайт на Левски

2759 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че в отбора няма разделение на българи и чужденци. Той обаче посочи, че има друго разделение между футболистите, като изрази горчивината си от факта, че някои са в отбора, само за да си получават заплатите. Колев говори на пресконференция, дадена съвместно с продуцентите Иван и Андрей, на която бе разянснено как феновете могат да си купуват абонаментни карти онлайн, посредством нова платформа.

"В отбора има група, които осъзнават много добре какво се случва и би трябвало да чувстват настроението на "синята" общност. Има група, на която не ѝ пука и са дошли само за заплати. Има и група от уплашени, които се страхуват и се съмняват в своите възможности като футболисти. Не мога да кажа в коя група колко хора има", заяви Колев.

"Пуснете си запис на ситуацията с картона на Дени срещу Славия, така ще разберете дали му пука. Този картон е плод на яд, че играта на Левски не се получава. Че му пука, не е професионално, но на всеки се случва да си изпусне нервите", допълни директорът на "сините". А какъв бе гневният му коментар веднага след загубата от "белите" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички