Шеф в Левски посочи с колко играчи смятат да се разделят


Шеф в Левски посочи с колко играчи смятат да се разделят
Снимка: Официален сайт на Левски

1716 0

Спортният директор на Левски Ивайло Петков сподели, че в клуба очакват с голямо нетърпение старта на сезона и са доволни, че първият двубой е точно срещу ЦСКА. Мобилизацията сред "сините" фенове е голяма, като от клуба очакват между 17 -18 000 привърженици.

"Не бих казал точно това, но чакаме с нетърпение да започне първенството. За късмет, първият мач е с ЦСКА. Надявам се, че ще бъде футболен празник - с еуфория. Голяма част от феновете идват, даряват, всеки каквото може. Радва ни, че фенската маса е обединена и стои зад отбора", сподели той пред "Дарик".

"Надявам се футболистите да се представят добре. Очакваме между 17-18 000 верни сини фена. Това ще даде крила на играчите. Дано някой не прегори в битката, която е важна. Но това не е най-важната битка. Имаме още мачове с тях. Играчите са професионалисти. Да играеш пред пълни трибуни е най-хубаво. Това е 12-я футболист, който помага - феновете", допълни още той, като разкри, че е имало само една оферта към играч на клуба и тя е била несериозна.

"Оферта имаше за един играч, но тя беше смешна и несериозна и дори не отговорихме. Сега знаем, че е трудно. Запитване има, но оферта няма. Остават отворени пазарите в Казахстан, Русия, САЩ, Чехия, Словакия, може би. Ние искам да продаде скъпо футболист. И то максимум един играч. Но продажбата на играч или играчи не стои на дневен ред. Ако дойде подходяща оферта, ще я разгледаме. Но това не трябва да повлиява на гръбнака на отбора. Имаше спекулации за Холмар, че ще ходи в Борнемут - нищо вярно, за Нуно Рейш в Сантос - нищо вярно, за Паулиньо в Динамо Киев - отново нищо такова. Когато има нещо, ще го разберете.

Желанието на треньора бе всички нови да са линия за първия лагер. Плюс още един играч имаше вероятност да дойде при нас, но не е сред спекулираните. Преди Нова година идваха и други двама играчи в България за разговори. От трима футболисти избирахме за една позиция. Това отива на Левски. Всичките драми и проблеми се случиха след като селекцията бе завършена. Това не е повлияло на селекцията".

Левски срещу ЦСКА: Дерби с логика или законите на битката?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички