Крушчич: Съперничеството между Левски и ЦСКА е най-красивото нещо в българския футбол


Крушчич: Съперничеството между Левски и ЦСКА е най-красивото нещо в българския футбол
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1867 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич говори преди двубоя с Левски, който е в събота от 14:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Според него съперничеството между двата отбора е най-красивото нещо в българския футбол, като не отрече, че може и да има изненада за "сините".

"Предстои мач с Левски, а това е най-големият ни съперник. Това съперничество е най-красивото нещо в българския футбол, а и спорта като цяло. Най-важното ще е да се потрудим, да покажем най-силните си качества. Да неутрализираме тези на съперника. Ние трябва да сме интелигентни, умни. И да постигнем един добър резултат", заяви Крушчич на пресконференцията.

"Нашата работа за подготовка на този мач сме я свършили. Отработили сме нещата. Имаме още една тренировка, последната преди мача. Аз винаги разговарям с играчите. Не е от значение дали играем срещу Левски. Нещо чак толкова по-специално не си говорим. Говорим си повече около няколко детайли. Може и да им готвим изненада. Ще видим. Този мач няма да е решаващ за моята съдба. Всъщност, всеки мач е решаващ ", добави той.

"Как ще играят Левски, това си е въпрос на Левски! Дали ще играят агресивно, търпеливо, това си е тяхно право. Ние трябва да влезем добре в мача. За нас е важно как ще се представим ние. Ние трябва да играем агресивно. Да направим всичко възможно за победим. Казах на футболистите да играят със сърце, но и със спокойна глава. Но сърцето трябва да горещо", добави той.

"Тренираме разни варианти в атака и в защита. Упражняваме различни начини на изнасяне на топката. Дали играем с един, двама, трима нападатели - няма значение. Важно е как се разполагаме на терена. Това е тактически въпрос Играчите и треньорския щаб не се занимават с такива неща като политика. Освен как да се представим на терена, не ни интересува нищо друго. Ако не беше ЦСКА, нямаше да има и Левски и обратното. Това съперничество трябва винаги да е футболно - на терена.

А какво мисли за дербито и за бъдещето на Левски тяхната легенда Наско Сираков вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички