Гриша Ганчев е провел традиционната мотивираща среща в ЦСКА преди важните двубои


Гриша Ганчев е провел традиционната мотивираща среща в ЦСКА преди важните двубои
Снимка: БГНЕС

1533 0

Ръководството на ЦСКА опита да мотивира играчите на специална среща преди двубоя с Левски. На нея е присъствал и Гриша Ганчев, като спазва традицията си да се вижда с футболистите преди големите мачове. Двубоят между "сини" и "червени" е в събота от 14:45 часа.

Разговорът между шефове, играчи и наставници се е състоял вчера и е имал за цел да мобилизира до краен предел отбора за предстоящия мач. По традиция преди големи срещи Ганчев се вижда с футболистите, като в други случаи е посещавал тренировки в Панчарево. "Червените" ще играят за солидни премии в дербито. За сблъсъците с Левски и Лудогорец премиите са завишени, твърди "Тема спорт".

Голяма част от играчите на ЦСКА имат опит в сблъсъците с Левски, като петима от тях имат поне 10 участия.  С най-много е халфът Рубен Пинто - 13, следван от Черниаускас, Чорбаджийски и Малинов с по 11 и Тиаго с 10. Интересното е, че има вариант, в който и петимата да останат резерви утре. На практика почти всички основни футболисти на"червените" вече са се изправяли срещу Левски с изключение на вратаря Бусато, който ще направи дебют утре.

Към този момент интересът от страна на "червените" фенове е доста по-слаб в сравнение с този на "сините" и по всяка вероятност ще са по-малко от тях (подробности вижте в този материал).

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички