Занев преди Левски: Нямаме нужда от мотивация, разбираме важността


Занев преди Левски: Нямаме нужда от мотивация, разбираме важността
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1493 0

Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви, че идеята на "червените" е да опитат да развалят плановете на Левски и да им попречат да играят по начина, по който са решили. Срещата между двата отбора е в събота от 14:45 часа, като "сините" са домакини в този

"Винаги съм казвал, че един отбор може да успее да стане шампион и да се бори за първите места, когато в съблекалнята има 25-има лидери. Един човек не може да реши, тук отборът е важен. Един отбор е толкова силен, колкото позволи противникът му, така че идеята ни е да не им позволим да направят тяхната си игра.

Този мач по принцип няма нужда от мотивация, всички в отбора разбират важността. Мачът ще го решат детайлите, кой ще допусне по-малко грешки и кой ще се възползва от тях. За себе си имам лична мотивация, защото в първото ми дерби не можах да вляза добре. Така че за себе си съм обещал да се представя много по-добре", заяви Занев.

"Надяваме се съдията да се справи, ще направим всичко възможно мачът да протече коректно, да няма провокации. Ние, футболистите, също имаме важна роля в това съдиите да се представят добре. Каквото зависи от нас като коректност, няма да има проблем. Трябва да караме хората по стадионите да стават все повече и повече, да не ги разочароваме и да не се срамуват. Това е задачата ни", призна Занев.

Междувременно наставникът Милош Крушчич определи двубоя межди Левски и ЦСКА най-красивото нещо в българския футбол (вижте подробности в този материал).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички