Само в SportLive! Войн Войнов: В Левски пак трябва да се заговори за титлата, а в ЦСКА да се сърдят само на себе си, че не станаха шампиони


Само в SportLive! Войн Войнов: В Левски пак трябва да се заговори за титлата, а в ЦСКА да се сърдят само на себе си, че не станаха шампиони

9162 0

Легендарният офанзивен халф на Левски Войн Войнов коментира пред SportLive.bg заслужено ли Лудогорец стана шампион за 12-а поредна година. Разградчани водеха битка за титлата с ЦСКА буквално до последните минути на сезона. Той изрази мнение, че през новата кампания любимият му Левски отново трябва да погледне към върха в българския футбол.

Ето какво заяви трикратният шампион със „сините“ пред медията ни: 

-Г-н Войнов, Лудогорец заслужено ли стана шампион и през този сезон, триумфирайки за 12-та поредна година с титлата?

- Трябва да ги поздравим, след като са първи. ЦСКА наистина имаха доста добри мачове, но направиха и доста фалове. Поради тази причина ЦСКА трябва да се сърдят единствено на себе си, защото всичко беше в техните ръце. Накрая само от тях зависеше дали ще станат първи. От никой друг. Те обаче не успяха. И Лудогорец отново са шампиони.

-От ЦСКА обаче заговориха за много удари под кръста и куп странични фактори, които им попречиха да детронират разградчани. Вие споделихте Вашето мнение, но все пак съгласни ли сте с тях?

- Не. Много се експонират тези неща. Какво ли не чухме – за БФС, съдиите и т.н. Нека да си гледаме в кошничката – да си видим слабостите и да надградим хубавите неща. Пак ще кажа, че ЦСКА могат да се сърдят най-вече на себе си, защото абсолютно всичко беше в техните ръце.

-Смятате ли, че през новия сезон Левски ще успее да надгради и да влезе в борбата дори за титлата с оглед и на всички проблеми в клуба?

- Убеден съм. Това трябва да се случи. Не го казвам само защото там ми е минал половината живот. В Левски винаги това е било цел №1. Не се говори за второ или трето място, а само за първото. И пак трябва да се заговори, защото Левски си е Левски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! „Синя“ легенда с култов отговор за шанса за завръщане на Мъри Стоилов в Левски

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички