Само в SportLive! Димитър Димитров – Херо разкри за оферти към него и сподели предпочитанията си


Само в SportLive! Димитър Димитров – Херо разкри за оферти към него и сподели предпочитанията си
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

24800 0

Доскорошният треньор на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо е в изключително близки отношения със Станимир Стоилов. Не е ясно дали само заради този факт или наистина има нещо реално, но с името на 64-годишният специалист се спекулира в информациите за евентуалното завръщане на Мъри начело на Левски.

Твърди се, че Стоилов е поставил 3 сериозни условия на мажоритарния собственик на „сините“ Наско Сираков, за да поеме отново тима, след като напусна през април. Информацията гласи, че едно от исканията на Мъри е Херо да стане директор на „Герена“.

Различни източници на SportLive.bg твърдят, че поне към момента от Левски не са канили Стоилов да се върне обратно, респективно и той не е поставял условия към клуба. Все пак решихме да потърсим Димитър Димитров за отговор на въпроса дали е част от лансираните искания от Мъри за завръщането му като треньор на „сините“

Не мога да коментирам нищо. Само прочетох какво пишеше днес. Нищо не мога да кажа, защото не съм запознат“, отговори пред SportLive.bg Херо .

На въпрос дали към момента е получил други оферти, след като напусна Спартак Варна, той разкри: „Имам варианти за чужбина, от които за този момент ще се въздържа. Не мога да бъде по-конкретен“.

По време на богата си треньорска кариера Димитров е водил няколко чуждестранни отбора. Той е бил треньор на настоящия отбор на Кристиано Роналдо  Ал Насър. Работил е и в още един клуб от Саудитска Арабия – Ал Кадисия. В Русия водеше Амкар Перм. Има и два периода начело на казахстанския Иртиш Павлодар.

Като цяло вече повече предпочитам да работя в България, защото искам да бъда близко до семейството си. Не съм и първа младост“, сподели предпочитанията си опитният специалист.

Опитах се да направя нещо със Спартак Варна. Беше много трудно, ситуацията беше много тежка. Доволен съм, че отборът играеше футбол. Надиграваше се с всеки един противник, не отстъпваше с нищо. Стартът беше много труден, тъй като имахме много малък точков актив“, коментира Димитров периода си начело на Спартак Варна, който не успя да се спаси от изпадане във Втора лига.

А ето ги и тежките условия, които се твърди, че Мъри Стоилов е поставил пред Левски, за да се върне.

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички