Преди домакинството във Велико Търново: Левски отправи покана към най-малките "сини" фенове и техните родители


Преди домакинството във Велико Търново: Левски отправи покана към най-малките "сини" фенове и техните родители
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1381 0

Ръководството на Левски покани най-малките "сини" привърженици и техните родители да присъстват на кампанията "Учи с Левски", която ще гостува във Велико Търново в идния петък (10 февруари) от 19:00 часа.

*Ден по-късно (11 февруари, 17:30 ч.) футболистите на Станимир Стоилов ще изиграят първия си официален мач за 2023 година - домакинство на Черно море, което ще се проведе на местния стадион "Ивайло" (заради наказание).

Темата на разговора с малките запалянковци ще е свързана с Георги Аспарухов-Гунди, а специален гост на събитието ще бъде един от помощниците на Стоилов - Цанко Цветанов!

Ето какво гласи публикацията на Левски:

"Левскари, с удоволствие ви съобщаваме, че „Учи с „Левски“ ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на „сините“ срещу „Черно море“, който ще се проведе на 11 февруари от 17.30 часа на стадион „Ивайло“.

Съвместната кампания на ПФК „Левски“ и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, отправя любезна покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари, които биха искали да посетят срещата, да заповядат на 10 февруари, петък, в 18.30 часа в Общината на адрес: площад "Майка България" № 2.

Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ни ще е свързана със „синята“ легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между „Етър“ и „Левски“, начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.

Разказите ще бъдат изложени от началния учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на „Левски“, легенда на „сините“, „Етър“ и националния отбор – Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи, а както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от „Cakey Bakey“ са подготвили специални изненади за най-малките.

„ПФК Левски“ изказва своята благодарност към кмета на Велико Търново инж. д-р Даниел Панов, който предостави безвъзмездно залата, в която ще се проведе събитието.

Елате, за да учим и да се забавляваме заедно!

Само „Левски“".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - БФС обяви нарядите за 19-ия кръг в Първа лига, Драганов го открива!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички