Михаил Билалов: Знаеш ли защо обичам ЦСКА? За да може Левски да го бие (ВИДЕО)


Михаил Билалов: Знаеш ли защо обичам ЦСКА? За да може Левски да го бие (ВИДЕО)
Снимка: bTV

12799 0

До любопитен шеговит момент се стигна в един от последните излъчени епизоди на популярното телевизионно предаване "Стани богат" (епизодът бе излъчен преди часове, но е повторение на епизод, заснет преди време). То касае двата най-големи клуба в България Левски и ЦСКА, като в този случай шегата е за сметка на "армейците". 

В предаването бе зададен следният въпрос: Кой български отбор е отбелязал 5 гола в официален мач срещу Барселона. Отговорите бяха следните: А - ЦСКА, В - Левски, С - Ботев Пловдив, D - Лудогорец.

Участникът маркира отговор А - ЦСКА, но верният бе "сините". Това предизвика и комичната реакция на водещия на предаването Михаил Билалов. Преди да направи шегата с "червените", той заяви:

"Облечен съм в синьо. Очите ми са сини. А ти отговаряш ЦСКА. Не е възможно. Грешен отговор. Ако беше ЦСКА, аз щях да си изляза оттук и да си тръгна" - сподели Билалов.

И след това дойде време за въпросния му коментар: "Аз знаеш ли защо обичам ЦСКА? За да може Левски да го бие" - заяви Билалов, което предизвика смях в публиката. Можете да го чуете на видеото по-долу в материала.

Междувременно стана ясно, че Великден "подарява" ЦСКА - Левски на българските фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички