Станимир Стоилов посочи причината да не бъде на церемонията "Футболист на годината"


Станимир Стоилов посочи причината да не бъде на церемонията "Футболист на годината"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4518 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов посочи защо не е бил на церемонията "Футболист на годината", на която бе избран най-добрият играч в България за 2022-ра. Както е известно, Мъри бе избран за най-добър треньор за миналата година.

Той обаче не бе там, за да приеме лично приза. "Имах лични ангажименти и затова не успях да присъствам" - заявил Стоилов, цитиран от колегите от "24 часа".

"Преди церемонията казах, че благодаря за наградата. Тя е повече заслуга на колективните действия на отбора и на клуба. Класациите ги приемаме такива, каквито са" - допълни още той, отново цитиран от изданието.

Мъри говори и след приятелската среща със Септември София, спечелена с 4:1. Както е известно, това бе последният двубой преди официалните срещи за "сините". Те ги подновяват с домакинство на Черно море, което ще се състои на стадион "Ивайло".

Специалистът изказа притесненията си за състоянието не само на стадиона във Велико Търново, но и на терените в България като цяло. Станимир Стоилов сподели, че няма съмнения в Левски, ако са хубави терените.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички