Потвърдено: Николай Михайлов ще се завърне под рамката на вратата на Левски


Потвърдено: Николай Михайлов ще се завърне под рамката на вратата на Левски
Снимка: Levski.bg

2304 0

Бившият национал на България Николай Михайлов ще се завърне в състава на Левски за сблъсъка от 1/16-финалите в турнира за Купата на България!

Това бе потвърдено от старши треньора на "сините" - Станимир Стоилов, по време на днешната (11 ноември) му пресконференция преди дербито със Славия.

Левски гостува на Вихрен Сандански на 19 ноември, а в началото на декември ще се изправи срещу Лудогорец на 1/8-финал, ако и двата гранда отстранят своите съперници ("орлите" са гости на Розова долина).

"Николай Михайлов ще пази на вратата на Левски в мачовете за Купата на България. Ще процедирам както през изминалата кампания - вторият вратар ще играе в мачовете за Купата", категоричен бе Стоилов. За последно 34-годишният Михайлов се появи на терена на 27 септември в приятелския мач срещу Спортист Своге, завършил 1:1. Последният му официален двубой пък бе злополучният реванш с Хамрун Спартанс (11 август), когато инкасира две попадения във вратата си и след това не спаси нито една от четирите дузпи, които малтийците изпълниха.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Станимир Стоилов потвърди за Дубай и заяви: Част от играчите нямат мисленето на футболисти на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички