Дарко Тасевски: ЦСКА не играе кой знае какво, Лудогорец пак ще е шампион


Дарко Тасевски: ЦСКА не играе кой знае какво, Лудогорец пак ще е шампион
Снимка: Lap.bg

2203 0

Бившият футболист на Левски и настоящ такъв на Славия - Дарко Тасевски, разкри своя фаворит за шампион в Първа лига през настоящия сезон. 38-годишният нападател беше категоричен, че ще триумфира Лудогорец, на който не вижда конкуренция у нас.

Интрига има, но Лудогорец пак ще е шампион. Това е безспорно най-силният отбор, има много, и то качествени футболисти. Няма какво да си кривим душата - играят добре и заслужават похвала за представянето си в Лига Европа. Много малко не им достигна да продължат в турнира", заяви Тасевски пред "Тема Спорт".

Той коментира и формата на ЦСКА. Към момента "армейците" се намират на върха в класирането с 41 точки и са на 3 пред разградчани, но с 2 изиграни мача повече. Роденият в Скопие състезател обаче не смята, че "червените" имат шансове срещу "орлите".

"ЦСКА сякаш не играе кой знае какво, но печели двубоите си и натрупа много точки. Всеки казва, те не показват нищо, но пък са горе в класирането. За съжаление, Левски го няма в тройката. Ние се надяваме да влезем в шестицата, интригата ще е голяма. Мисля, че отборите ще се постегнат по време на зимната подготовка и ще е интересно", допълни още той преди предстоящата среща на Славия със "сините".

Ето какво каза Тасевски относно двубоя на "Герена"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички