Бившият директор в ЦСКА Дуци Симонович: Искат Левски тих, ако се събуди като нас, държавният проект ще приключи


Бившият директор в ЦСКА Дуци Симонович: Искат Левски тих, ако се събуди като нас, държавният проект ще приключи
Снимка: БГНЕС

20863 0

Бившият футболист и директор на ЦСКА - Драголюб Симонович, не пропусна да даде мнение относно ситуацията в българския футбол. Този път, той намеси Левски като основен фактор в борбата за преодоляването на корупцията.

Според Дуци, до момента единствено "армейците" са водили война с тъмната страна на родния футбол. Той сподели, че ако и "сините" се включат в нея, то тя би приключила бързо. Задачата обаче ще е трудна и като причина за това сърбинът изтъкна фактът, че опълчилият се Сираков мигновено е получил личностни нападки.

"В крайна сметка, се случи това, което трябваше много по-рано. И на "Герена" най-после разбраха същността на проблема на българския футбол. И веднага последва отговорът. Гелосан, арогантен и лицемерен... "Ние сме най-честните и ако имате нещо против нас, оплаквайте се на компетентните органи, които ние контролираме". И като черешка на тортата се споменава правова и уредена държава и честен футбол.

Реакцията на държавния проект от Разград (в продължение само ДП) има само една цел - на "Герена" всички да продължават да са тихи, мирни и послушни, както през последните 10-12 години. А Сираков каза само това, което всички в България знаят добре за ДП. Като отговор веднага получи опит за лична дисквалификация. В ДП знаят, че въпреки пълния контрол над всички в българския футбол и използването на всички непозволени средства, краят наближава. Досега едва успяваха да се преборят с помощта на цялата корумпирана система, с "недисциплинираните" и непокорни Ганчев и ЦСКА. Сега, ако и Левски се е "събудил" от дългогодишната си кома, ДП е заплашен с катинар и край на престъпното си влияние и управление в българския футбол.

Може би ДП от Разград не е само държавен проект, може би е държавно предприятие. И всяка прилика, и всички връзки и близости с корпулентния ДП са случайност. А може би не е случайност. Изглежда, че ако си държавен проект или държавно предприятие или просто си само ДП, всичко ти е позволено и можеш да си правиш каквото си искаш и в държавата, и във футбола", написа Драголюб Симонович в своя "Фейсбук" профил.

Той коментира и наболялата тема за "червените" с реконструкцията на стадион "Българска армия", за която също разкри кой и с какво пречи. Ето какво каза Дуци по темата с "Армията"

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички