„Очаквам много повече от…“ – Емил Спасов сравни със земята атаката на Левски и конкретни футболисти


„Очаквам много повече от…“ – Емил Спасов сравни със земята атаката на Левски и конкретни футболисти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2053 0

Легендата на Левски Емил Спасов коментира загубата на селекцията на Николай Костов при гостуването на Берое. „Сините“ паднаха с 1:2 под Аязмото в петък.

Бившият офанзивен футболист обяви, че някои от футболистите на Левски трябва да се представят по-добре.

МНЕНИЕТО НА ЛЕГЕНДАТА

Трудно вкарваме голове. В нападение е тотална разрухата при липсата на Уелтън и Ел Джемили. Изключително слаб беше Левски в атака. Рикрадиньо не знам дали се срещна с топката. Другите покрай него бяха на същото ниво. Отборът мачкаше и играеше активно. Статистиката сочеше, че Левски притежава много повече топката. Играеха както винаги, но отборите вече ни разбраха и знаят, че вкарваме трудно голове. Играят срещу нас на контраатаки и след елементарни грешки  в защитата ни,  успяват да ни вкарат без да имат положения. Няма класа в нападението и при липсата на Уелтън. Нещата не се получават, започна коментара си Спасов пред „Мач Телеграф“.

„Очаквах, че ще ни е много трудно. Уелтън е най-доброто крило в Първа лига. Но не вярвах, че ще се пробием така в защита, уви. При първия гол Цунами беше неадекватен. В атака игра добре, но в този мач беше ужасяващ в отбрана. Кристиан Димитров сбърка в средата на терена. Учудващо е за мен, защото той е класен футболист, с опит и го харесвам. Вкара хубав гол, но не биваше да връща тази топка.... Груба грешка допусна, но той и треньорите са я отчели. Когато направиш две грешки, съответно губиш срещата. Един мой стар треньор казваше: Солта на футбола е гола. Като не вкараш ще ти вкарат", продължи той.

ИМА ЛИ ВИНА НИКИ МИХАЙЛОВ ЗА ГОЛОВЕТЕ НА БЕРОЕ?

"Не бих казал, че Николай Михайлов има вина за някое от двете попадения. Срещу него излязоха на два пъти сами и го преодоляха. Не е виновен. Цунами при първото попадение се намираше на 15 метра пред останалите бранители. Какво правеше там? Не знам! Можеше да се прибере и да си покрие зоната“, заяви той.

На чужд терен, когато пресираш, изтегляш защитата на центъра и си уязвим. Разочарован съм от представянето на отбора. Очаквам много повече от Марин Петков и Рикардиньо. Липсват футболисти и не е тайна, че нямаме голмайстор. Къса е скамейката и това си оказва влияние в някои мачове. Сега се изправяме срещу Арда. Те са много добър и балансиран отбор. Имат класни играчи. На Левски ще му бъде много трудно. Ако продължават да не успяват да вкарат голове - не ни чака нищо добро!“, завърши Спасов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала отсече: Бразилците в Левски правят каквото си искат!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички