"Ще струва много пари, да остане година-две, за да се вземе добра сума": Легенда на Левски за българин от "сините"


"Ще струва много пари, да остане година-две, за да се вземе добра сума": Легенда на Левски за българин от "сините"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10994 0

Легендата на Левски Емил Спасов говори за любимия си клуб. Той обсъди играта на отбора в голямото дерби срещу ЦСКА, завършило при равен резултат 1:1. Според него ахилесова пета на отбора си остава отбелязването на попадения.

"Левски стоя перфектно в защита. В средата на терена действаше един изключителен Андриан Краев със страхотна работоспособност и прецизност. Уелтон игра много силно, както и Роналдо в този мач, а Рикардиньо разочарова. Но всички знаем, че ахилесовата пета на Левски е отбелязването на гола.

Попадението срещу ЦСКА обаче беше страхотно, но за съжаление не успяхме да го задържим. Болно ми е, че сините можехме да спечелим, а загубихме две точки по този начин" - започна той пред "Тема спорт".

Освен това Спасов коментира Ел Джемили, като се учуди защо формата му е спаднала и призна, че трябва да има причина. За финал пък коментира и ситуацията с Андриан Краев, който скоро може да се озове далеч от "сините".

"За мен Ел Джемили притежава големи качества, но не знам защо толкова му падна формата. Сигурно има някаква причина. За един футболист, на когото му направят двойна смяна, е ужасяващо и много неприятно.

Дали Левски ще е успее да задържи Андриан Краев? Ръководството трябва да направи всичко възможно, за да го задържи. С израстването, което направи, ще струва много пари. Трябва да остане на "Герена" поне още година-две, за да може да се вземе добра сума за него" - сподели още Спасов.

Появиха се информации, че има "охлаждане" по оста Краев - Левски, както и че новите му агенти не бързат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички