"Без него не можем да направим нищо": Божинов отличи само един в Левски след загубата от Берое


"Без него не можем да направим нищо": Божинов отличи само един в Левски след загубата от Берое
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2612 0

Левски допусна поражение с 1:2 при гостуването си на Берое. Сблъсъкът в Стара Загора бе първият от поредицата, в която "сините" ще бъдат без голямата звезда в своето нападение - Уелтън, който получи контузия.

Именно липсата на бразилеца бе посочена като един от основните фактори за поражението от бившия нападател на Левски Валери Божинов. Той дори сподели, че без него Левски "не може да направи нищо".

Валери Божинов отчете колко точно важен е Уелтън за Левски

Освен това той спомена и Ел Джемили, който по всяка вероятност щеше да бъде заместникът на Уелтън по крилото. Той обаче също получи травма, като все пак очакванията са да не отсъства за по-сериозен период от време.

За жалост, Берое с два удара и два гола. Но това е футболът. Комуникирахме колко притежание на топката има Левски, но дали това носи успех и положения. За първи път може би Левски не създаде чисти положения. Истината е, че Уелтън наистина липсва.

Без него не можем да направим нищо на този етап. Той е единственият футболист, който "лъже" един срещу един, включва се, много е мощен, взривен. Това е човек, който дава самочувствие и на останалите футболисти. Джемили също прави разлика. Виждаме, че без Уелтън, имаме голям проблем" - сподели Божинов, който бе гост за "Диема спорт".

Освен това Валери Божинов се отличи с култов, но и безпощаден коментар за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички