Новина от Кипър загатна - четвъртият нов футболист е все по-близо до Левски


Новина от Кипър загатна - четвъртият нов футболист е все по-близо до Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8740 0

Една новина от Кипър навежда феновете на Левски на мисълта, че съвсем скоро ще бъде обявено четвъртото ново попълнение в тима на Станимир Стоилов по време на зимната пауза в родния футбол!

До момента "сините" се подсилиха с бразилския нападател Рикардиньо, българския халф Асен Чандъров и българския защитник Кристиан Димитров.

Във вечерта на 21 януари пък се бяха появили сведения, че 26-кратните шампиони на страната са "хвърлили око" на мароканец с испански паспорт - Джавад Ел Джемили.

Е, в неделя (22 януари) неговият Акритас гостуваше на гранда АПОЕЛ Никозия в среща от 20-ия кръг на кипърското първенство и загуби мача с 0:2. Ел Джемили изненадващо не попадна в групата на старши треньора Бруно Акрапович за този сблъсък, въпреки че се очакваше да се появи на терена като титуляр...

Всичко това показва, че най-вероятно трансферът му в Левски е въпрос на броени дни. Мароканецът е на 20 години, играе като крило и е юноша на Еспаньол. През сезон 2022/23 се е отчел с 2 гола в 15 мача. Порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 150 000 евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Валери Домовчийски: Най-добрите ми години са преминали в Левски, Станимир Стоилов винаги е честен с теб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички