Илиев отчете прилики и големи разлики с Пламен Андреев


Илиев отчете прилики и големи разлики с Пламен Андреев
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2142 0

Един от отличаващите се родни вратари през последните десетилетия - Пламен Илиев, говори по време на зимната пауза в българския футбол. Опитният страж в момента е част от Университатя Клуж, след като от дълго време се подвизава на север от родината си.

Той сподели пред Gong, че следи изкъсо конкуренцията на неговия пост по роднте терени и отличи най-добрите и талантливи вратари, сред които са Пламен Андреев, Светослав Вуцов и Даниел Наумов:

"Следя развитието им. Определено и тримата имат качества, но трябва да са постоянни и да работят върху това да се подобряват. Наистина в България в последните години излязоха няколко доста качествени млади вратари.

Успяха да се наложат в отборите си и да изиграят сериозен брой мачове. Само така могат да растат и да вървят нагоре", посъветва ги 31-годишният бивш вратар на Левски и Лудогорец.

Илиев обаче отчете и прилики и разлики с адаша си - Пламен Андреев, който от ранна възраст се превърна в титуляр и дори капитан на "Герена":

"Чак да виждам себе си в него не бих казал. Аз дойдох в Левски на 19 години, а мисля, че той започна да пази още на 17. Определено обаче има качества, ръст, добър рефлекс. Трябва единствено да работи, за да се подобрява", отчете ботевградчанинът.

Вижте 20-годишния от Барселона, който е новата трансферна цел на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички