Руски депутат: За Левски трябва да е щастие да играе с грандове като нашите


Руски депутат: За Левски трябва да е щастие да играе с грандове като нашите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1381 0

Дмитрий Свищов, председател на комисията по физическа култура и спорт в Държавната дума на Русия разкритикува Левски за това, че са се отказали от приятелските си мачове с руските отбори Урал (Екатеринбург) и Спартак (Москва).

"Сините" имаха договорка да премерят сили и с руския Краснодар, но треньорският щаб на клуба се отказа от мача, след като стана ясно, че феновете на Левски бса против тези двубои.

"За съжаление, новината е потвърдена. Ясно е, че Левски е под натиск от страна на феновете, а клубът не изпълнява своите договорки. Мисля, че феновете са тласнати към подобни решения от политически ангажирани лица", каза Свищов пред "Мач ТВ".

"Вместо да се насладят на това, че отборът им ще играе срещу едни от най-силните клубове в Европа, те отмениха мача. Те трябваше да се радват да играят срещу такива чудовища като Спартак, Зенит. Но няма нищо страшно, нашите отбори ще намерят други съперници", допълни депутатът. Днес стана ясно, че освен Спартак (Москва), и Урал ще иска компенсация от Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички