Недоволство или разбиране: Как феновете на Левски реагираха на новината за Борислав Цонев?


Недоволство или разбиране: Как феновете на Левски реагираха на новината за Борислав Цонев?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3683 0

Изненадващо или не, Борислав Цонев вече не е футболист на Левски и по-рано в днешния 15 януари официално облече екипа на украинския Черноморец Одеса!

Новината предизвика доста разнопосочни коментари сред "сините" фенове - едни защитаваха решението на ръководството да се раздели с един от най-добрите си изпълнители в средата на терена, а други започнаха да задават въпроси и да искат обяснения, чудейки се защо такъв футболист напусна, докато в същото време клубът привлече двама бразилци и един швед. 

Най-"горещо" бе именно под публикацията във Фейсбук, с която Левски съобщи, че се разделя по взаимно съгласие с Борислав Цонев. SportLive ще публикува част от тези мнения, за да покаже различните гледни точки.

"Защо договорът му не беше подновен и изпускаме най-добрия си футболист с най-висока стойност на пазара, от който можеше да се изкара добра трансферна сума? Крайно време е в Левски да спрат да се взимат решения на базата на личностни конфликти!", смята потребителят Filip Hristov.

"Успех, Боби! Завинаги един от нас! Ти показа, че си истинско синьо сърце! Дано пак ни радваш някой ден с изявите си! Само Левски", надява се Мартин Манчев.

"Ами като не искат да получават по-малка заплата е така. Явно и брат му ще бъде освободен", пък пише Petq Stepanova.

"За мен Боби Цонев е от най добрите футболисти на Левски. Правят се някакви глупости. Не е логично. Освобождаваш Цоневи, взимаш там някакви Цунамита. На десния бек като вземем и едно Торнадо, няма кой да ни спре през пролетта", иронично подмята Nikolai Kolev.

"Ще се върне! Определено откакто дойде Мъри, Боби много дръпна ръчната. Не знам за великан ли се беше помислил, но определено беше сянка в повечето мачове! Успех", добавя Nevelin Mirchev.

"По принцип избягвам да пиша коментари, но тази новина ми идва малко в повече. Вземат се неадекватени решения, махаме един от най добрите си футболисти и взимаме заместник… Илиян Стефанов от Берое… ужас, толкова ли им е голяма заплатата на братята, че не можем да си позволим да плащаме не знам, но с такива решения нищо добро не ни чака от тук нататък. Разочарованието е голямо", посочва Kristian Georgiev.

"Успех на Боби - един истински левскар като него заслужава уважение. Но в същото време нека не се правим на големи специалисти, все пак в момента друго ако нямаме, имаме най-качествения български треньор в лицето на Станимир Стоилов", призовава Антон Иванов.

"Боби е добър футболист и страшен левскар, остана в най-трудните моменти и винаги ще сме му благодарни... но дисциплината, която Мъри се опитва да наложи в Левски, му е далечна Вселена... жалко, но ще трябва да се справяме без него", пише Ruslan Bogdanov.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички