Трудни времена: Левски пусна билети, търси морална и финансова подкрепа от феновете си


Трудни времена: Левски пусна билети, търси морална и финансова подкрепа от феновете си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2123 0

В опит да си осигури допълнителни приходи, Левски ще пусне в продажба виртуални билети за своя първи приятелски мач по време на зимния лагер в Белек, Турция!

Новината бе съобщена в профилите на "сините" в социалните мрежи, а феновете на отбора ще могат да си закупят талони на цена от 10 лв. за проверката срещу Гурник Забже, която ще се състои на 18 януари от 16:00 ч. българско време.

Ето го и целия текст на публикацията:

"Левскари,

след паузата без футболни емоции, „Левски“ стартира серията си от контроли по време на зимния лагер в Белек, Турция, с мач срещу полския „Гурник“ (Забже). Проверката е насрочена за 18 януари, вторник, от 16.00 часа българско време.

В тази връзка „сините“ фенове ще имат нова възможност да демонстрират своята безрезервна подкрепа към любимия отбор, като всеки привърженик ще може да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет за двубоя. Цената на талона е 10 лв., а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към клуба.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн ТУК: https://bit.ly/3I20TBw".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички