Официално: Ден след раздялата с Левски Борислав Цонев има нов клуб


Официално: Ден след раздялата с Левски Борислав Цонев има нов клуб
Снимка: Оф. сайт на Черноморец (Одеса)

1705 0

Атакуващият полузащитник Борислав Цонев официално е футболист на Черноморец Одеса. Новината обявиха украинците на официалния си сайт. Параметри по трансфера не се съобщават.

Вчера националът разтрогна по взаимно съгласие с Левски, след като в средата на миналата година с брат му Радослав подписаха нови споразумения с клуба. Близнаците бяха едни от най-важните футболисти на "сините".

Черноморец се намира на незавидното 13-о място във висшата футболна дивизия на Украйна. В 18 изиграни мачове "моряците" са спечелили само 14 точки. Определено те имат нужда от подсилване в атакуващ план.

Цонев отива в украинския клуб с визитка от 132 мача, 28 гола и 29 асистенции в българското първенство. През първата половина от сезон 2021/22 той записа 18 мача, 5 гола и 2 асистенции. Ето какви се твърди, че са причините за раздялата на Левски с Борислав, а по-късно - вероятно и с Радослав Цонев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички